Monday, May 4, 2009

Search N Destroy (Borneo Edition)

Hola everybody,

Latest list Search n Destroy members ke Sabah n Sarawak masih dalam penelitian Majlis Council...Tapi i dah dapat rasakan akan ade perubahan yang agak drastik bakal berlaku...mungkin juga akan terdapat sebarang penyingkiran di saat-saat akhir....untuk makluman terkini siapa yang akan ke Sabah n siapa yang akan ke Sarawak nanti kan jawapan dalam minggu hadapan...

Chowww...

3 comments:

irbika said...

huh, gempak tu! mau hari-hari geng search and destroy bukak blog ni... Nak dapatkan latest news la katakan... jeng jeng jeng... yang pasti i tau i dapat g mana! mana lagi PJ lah!!! waaa.... waaa... nak kuar gak!!!

Shitsurei shimashita said...

saya ingin pergi kerja kemana di suruh walau fruit heart ada di sana. hehehehe..keji tul kita kan :)

moMmY miMiL said...

wahhh!!
beshnye dpt g sabah sarawak..
nk ituttt gak..huhu..sedeyy2..