Tuesday, November 18, 2008

HEY LAHARRRS ACTIVATED!!!!


HEY LAHARRR ACTIVATED!!!! Atas permintaan ramai dan sebelum aku kene lahar ngan mulut2 puaka masyarakat dalam opis aku ni dengan rasminya aku MENGACTIVATED kan blog aku ni...kelesssss.....Thanks to abe keruls, pompuan sengal Sarah n lelain yg kasi sokongan yek...

Lunch hour tadi paling nikmat dalam minggu ni...ngan si sarah aku melayan serbuk putih yang leh menyebabkan hidung bernanah kalo disedut..tapi jangan la jadi stupid, serbuk tu untuk dimakan bukan disedut bagaikan dadah. hehehe....(sila rujuk roddypoody.blogspot.com untuk berita lanjut...ahaks)

Lepas breakfast pagi tadi aku pi meeting (bosan gilak). Yang paling laharr masa aku tengah melenggang ke meeting ada la suara2 sumbang membingitkan suasana jalan kat PJ yang semenangnya bingit. Tapi bukan suara moto ke kete ke atau bas tapi sorang Homo Sapien (Nak tau makna homo sapien pi nengok kamus...tak kose nak bgtau)... suara itew adalah suara yg mengejek aku. Telek punya telek rupanya tekejut aku..gitewwwwww. Muka dah la macam kene sagat kat jalan raya....dah sama standard ngan tanah pamah...pastu mulut macam lahar...mulut longkang sangat....selamba tapir cacat je mengejek orang ........perasan diri tu DIVA...adooooooo.....

oklah untuk ari ni....esok sambung lagi.....duuuuuuuuuuuuuuuuu

bestnye kalo jadi polar bearrrr

1 comment:

khairul azman onggon said...

Wei... Akhirnya... yeehaa.. welcome to cyberpat (cyber mngumpat)... hehehe.. i like...