Saturday, December 20, 2008

HYPNOSE, HISTERIA & PENCERAHAN AGONG

Hola,

Peh baru je balik dari tengok wayang, cite kali ni pulak Histeria...comments i..well film ni not bad, eerie element was there...tekejut la jugak beberapa kali....tapi malam ni tak berapa tenang watching that movie sebab kat seat belakang ade jejans lahar yg kononnya bebuat takut...rasa macam nak sumbat je mulut, telinga n lubang idung diorg ngan pop corn so that senyap sikit....

Sebelum tengok wayang tadi pi la ke Jusco...nak tau apa yg i rembat for tonite fast n furious shopping before tengok wayang adalah benda ini...nak tunggu org kasi i sampai berkedut a belum tentu ada yang kasi...so i beli sendiri puas hati....kalo Siti Sarah @ Rokiah Saad tu ade MIRACLE dia i pulek ade HYPNOSE...




Semalam masa breakfast kat MAK MAH CONNER terbukak la cite pasal "pencerahan agong". Semalam sesi "Kak Nam" berlangsung lama jugak sampai mulut i ni naik krem laa sama macam mulut si Mak Lampir Sarah Palin tu herot berot membicarakan pasal perkara tu....lelagi la ditambah dengan supporting details dari wakil CURRRR lelaki ( nak tau siapa sila check meja bulat kat MAK MAH CONNER every 8.00 working days only dia pasti available kat situ).

Pada pendapat i la secara peribadi...kalo sekali pun ingin berubah jangan la sampai perubahan itu memberi kesan pada orang sekeliling...kite menghormati perubahan yang nak dilakukan.. tapi jangan la sampai org lain rasa tak selesa....tak betul kalo gitew cara uolssss. Ni just personal comments...

I get out dulu...

2 comments:

cik_ah82 said...

gile ganas ko nok..weh, sesedap oren ko kata aku mak lampir kan?kuang ajar ko..laharrssss!
weh, aku tau la det ko banyak, tatau la income mana ko dapat kan..musykil gak aku..hahaha..wah, hypnose uols!bawak opis, aku nk tgk jugak tau!

khairul onggon said...

Yezza! Baru pagi tadi tanye ni upe dia Hipnohippotamus tu ye???? Ekekekeke... Bau mmg sodap.. klu goreng pun sodap kan kan kan???