Tuesday, March 3, 2009

Napa Rasa Takde Mood Jer Minggu ni...

Hello,

Rasanya dah lama tak update posting kat blog ni...bukan apa rasa macam takde mood...bila mula nak menaip je mood tu tetiba ilang... apakah petanda...nasib baik last weekend dah gi short vacation kat melaka...amik mood sikit nak keje...sajer je turun melaka untuk short n simple vacation...teringat balik zezaman kat kampus dulu...sesaje lalu depan kampus...what a lovely memories...

Rasanya ni je entry untuk kali ni...tengah ngumpul artikel dulu before mula memblogssss...

Adios...Zaijian...

4 comments:

FENDY NOAH said...

hehehehhehe......faraid jgn mls2 ar...ko kan diva....harus adik2 salute....wakakkakarindu ar kat kowang...

khairul onggon said...

Owh.. byk benda boleh mr Fa bolok kan dlm blog kekeke... Kan 2-3 ari byk citer best sampai gegak gempita kedai kak mah dengan sora2 durjana kita?? kekekekeek..

WorldPeace said...

To Fendy Noah:
Diva...i dah lepaskan title tu 3 tahun lepas...

To Onggon:
Mmmmm...i dah lupa apa yg i cite n ngumpats kak Mak Mah Corner tu...amnesia kah aku.....

Shitsurei shimashita said...

xda mood ke atau kemood??