Friday, February 13, 2009

My Friday's Breakfast... Burppppp!!!!

Zaoshang Hao,

Pepagi bute i dah call i nye kroni Siti Sarah Sengal untuk bertanyakan ke mana arah untuk breakfast pagi ni... dah penat breakfast kat Mak Mah Corner... Kitorang pun mula mengambil risiko dengan menyeberangi jalan yang penuh ngan kete...semuanya laju2...berdegup-degup ati nak melintas...muka Sarah pun macam pucat2 sebab takde satu pun kete nak berenti masa kitorang mula menyeberangi jalan tu...laju je semuanye...rasa takut ada...takut2 kalo tak sempat sampai di tempat yang dituju... kitorang toleh kiri toleh kanan kereta semua masih laju2 semuanya...takde satu pun yang simpati sebab kitorang nak melintas.. I pandang Sarah n Sarah pandang i balik...mudah betul nak lintas jalan ni walaupun kete tak putus2 lalu...Sebabnya kitorang melintas guna JEJANTAS....mudah dan selamat...hehehehe....Semua rakyat Malaysia sila la gunakan jejantas yer untuk melintas...sebelum nyawa anda melintasi tubuh anda...

Sampai je ke tempat tujuan aku melangkah masuk... Semua masyarakat dalam cafe tu mengangkat muka...Wah rasa macam Rihanna n Chris Brown lak... I Rihanna n Sarah Chris Brown huhuhuhu...susup sasap kitorg mencari port terbaik untuk melayan nafsu makan kitorang...memula i malu nak bagitau Sarah yang i nak makan 2 keping roti canai.... maklum laa nak cover yang i ni tak kuat makan...Baru nak memula kan cerita Sarah menyampuk yang dia nak order 2...Wahhahahahahahahahahahhaha....ada jugak geng i yang pelahap.... Kitorang kalo makan memang macam bomoh yang bela SAKA... makan untuk 3 orang....

Bro, Roti Kosong 2 n Roti Telur 2....i n Sarah mengorder... I mengharapkan order kitorang tu akan dihantar dalam 2 trey je laa tapi laharssss betul mamat tu....Order kitorang dihantar berasingan...Roti kosong sampai dulu n Roti Telur kemudian...pecah la lobang kitorang ngan masyarakat sekeliling yang memerhati dua makhluk tuhan ni makan....pakcik sebelah pandang2 je...rasa macam nak sapu je muka dia ngan roti canai i tu...Pedulik hapa....kitorang terus makan n makan dengan laju2....

I tengok mulut Sarah mengunyah makan roti canai tu tak ubah macam Shredder Machine yang kat opis....hehehe....

Ni la dia juadahnyanye.....Yums Skalsss....






11 comments:

FaDLi said...

wah wah...sedapnye roti canai n roti telurr.... nyum nyum...

FELIX said...

Hamboi2 da mula geleng2 kepala ke???

WorldPeace said...

To Fadli:
Memang yums skalsss...

To Felix:
Yes angguk2 geleng2...ingat tau our plan to Malacca this coming March...Mak Hayam akan kembali ke bumi hang tuah...

khairul onggon said...

oooo... ni bukan heylaharrrr... ni heylahappppp nyer korang makan kekekekekek...

cik_ah82 said...

heylahar:
weh, aku nk ikut la gi melaka..apa la korang nk gi dua org je..aku kan penasihat..

cik_ah82 said...

a'ah kan..kuang asam nye mamat tadi anta dua pinggan berasingan..malu kite..hehehe..yg penting, aku masih qasa xkenyang bila makan 2 keping pun..nk kata xberdoa, dh panjang berjela doanya..hehe

WorldPeace said...

To cik_ah82:
Tu la pasal...i pun kenyang...ko rasa kite ni ada SAKA ke? Saka tong sampah...lapor memanjang...

AmirFX said...

Sedap sekalss roti can mali can oi oi.... Lm dah tak melantak camtu... Pnh sekali dulu smp tak larat nak jalan balik rumah.... Hahaa... Sgt sodap lah itu roti macha....

Shitsurei shimashita said...

lahap punye laharsss~ pastu da hati nak diet ala2 Marie France concept lg. (jgn marah, kita kan wariehh)

irbika said...

Untuk pengatahuan Cik Fa &Cik sa, i sengaja suruh mamak tu kasi uols asing2 pinggan... baru syok tengok muka merah padam hehehe! tak aih gurau jer... pengajarannya.. "Ayat biar clear!" awat tak mintak awal2 nak 2 pinggan jer!! hehehe

WorldPeace said...

To Irbika:

Tu le pasal...tapi kitorang malu 30saat je pastu LAYANNNNN...ala muka kitorang ni kan memang selalu kemaluan...