Friday, January 30, 2009

Hari Feeling Chantiqueee!!!!!

Bonjour...

Hari ni rasa macam malas nak wat keje walaupun ada keje belambak nak kene siapkan...maklumlaa "Maharani" sedang bercuti...yang "Dayang Si Maharani" lak bebuat tak tau je kat pekerja-pekerja istana. Ini laa masa yang dah lama dinantikan...pi bilik Sarah jenguk2 dia tengah wat keje..fokus pandang komputer, maklum laa dia dah E.L 2 hari...tapi i rasa macam dihanjingkan kerana Sarah sebenarnya pandai berpura-pura...dia ngah update Blogs dia rupanya...Abang Kerul a.k.a Onggon lak sibuk ke hulu ke hilir ala-ala nurse kat bilik bersalin...busy uolsss melihat anak2 didik bloggers dia mengemaskinikan blog memasing...Raja lak (the one and only Indian Boy) nampak makin kurus...i hengatkan dia "menjolok tekak" (bulimia) sebab nak kurus...rupanya tengah sakit tekak (tonsil) sian uolsss...katenya kalo sekali lagi bengkak dia nak kene operate...sian Raja pasni dah takde tekak laa dia huhuhu larikkkk....tapi i sangsi jugak sesambil operate tekak kang dia mintak extra untuk bedah plastik lak...dia penah cakap nak jadi Chantique...hehehehe n i pernah bersekongkol dengan dia pi Tong Wah beli alatan pencantik muka....Felix...dah la pagi tadi datang lewat katenya LRT rosak...betul ke itew uolss atau malam tadi dia "kepenatan"...hahahaha....very the nak propa cerita untuk raih simpati...huh....

Lastly, i pun buat perangai "kedahak" ngan mengsnap pictures untuk verangan.... dan nilaa hasilnya...



Lihat...besarkan permukaan yang Si Mak Hayam Felix guna untuk memuatkan tubuh serta wajah dia...

Sian Sarah...muka dia nampak penat....kelabu asap muka dia...i pun tak tau sama ada pagi tadi gas dapur dia abis n dia terpaksa guna dapur kayu n muka dia dilitupi jelaga...untuk mengambil hati dia i cerahkan sikit pic ni...kalo tidak dia dah sama macam dinding belakang bilik i...


Ni dia RAJA...buat julung2 kalinya muncuk dikhalayak blog...dia tengah menanggung derita akibat suntik Botox..opppssss sorry..tekak dia tonsil...merana tak leh nak menelan...susah itew uolss..mulut adalah organ terpenting...bukan hanya untuk makan...bahkan banyak lagi benda leh dibuat menggunakan molot.... Get well soon...

Felix n i hanya leh berbaik sekejap je...orang cakap Plastik...pastu kami mula "menghanjing" satu sama lain...i jadi zebra dia pun nak jadi zebra gak...very bebelang ari ni... muka nak kekwat...


Lastly, i mengalah jugak..kasi la laluan kat anak2 ayam baru nak naik ni...terus di Felix possed kekwat ala2 La Queen...sambil mengaktifkan lemak tubuh dia dengan membersarkan tubuh supaya mencaras ruang dalam camera...SENTAP!!!!

7 comments:

FELIX said...

Hanjing mak hayam...Mengata aku tak hengat-hengat!Ko ingat ko chantique sangat!!

cik_ah82 said...

mmg lahar kan mak hayam ni..
tp mmg muka aku nampak very the penat kan nok?mak mmg penat la..mak xsihat uols..huhu
muka very the pucat..ko ye la kan, nk tgkap gambaq ko makeup dulu, pastu baru pggey kitorang ni ha..dasar betol!

WorldPeace said...

To cik_ah82:
Sorry natural okay...

To FELIX:
Chantique la..shashay shante tau...

irbika said...

hamboi-hamboi cik fa, releks u!!! Jangan lupa hutang class spss tu, bulan depan start balik yer! kang ader mak nyonya ngamuk ngan tarian singa!!
Hamboi felix buleh tahan uols! ni ader geng baru, dianak tirikan lah cik fa tu nanti!!! SENTAP la lagi...

khairul onggon said...

Patut kena ada award mak hayyam kikiki.. Eleh si Felix tu persan slim hahaha...

Mr. Fa.. ambik ni.. haha.. Anda telah di Tad sekali lagi.. kali ini siap dengan award kiut-miut ada butterfly.. jawab jgn tak jawab..

Pastu cari sesape mangsa si felix ke sape rbyk2 pun takpe pastu yang award tu bagi kat 8 org...

khairul onggon said...

apa Tad.. silap la.. ***TAG baru betol hihi..

Shitsurei shimashita said...

mak hanyam ni letak kat barisan tengah search and destroy atau as a spy.