Friday, January 23, 2009

Sarah Sudah Menyimpan Dendam...

Xiawu Hao,

Cemas, kecut perut i bila Sarah( http://roddypoody.blogspot.com/) sudah mengancam untuk melakukan sesuatu ke atas i...semuanya bermula dengan satu komen i dalam one of her posting...(~Sentap~) adakah dia ingin memulakan perang ke atas i...kenapa "spetot" harus menyebabkan dua rakan baik berdendam....kenapa...adakah makin banyak jumlah "spetot yang dibeli menyebabkan jumlah dendam itew bertambah...gusar i memikirkannya...tak sangka Sarah sorang pendendam...disebabkan "spetot" dia berubah...disebabkan "Scarlet" pun dia berubah...berdebar-debar hati i untuk bersemuka dengan dia...Sarah cubalaaa fikirkan masa-masa kiter bersama...masa kite memilih "spetot" tu...rasa macam mesra je suasana..tapi kenapa sekarang disebabkan "spetot" itew ko berubah...Jangan la disebabkan "spetot" putus persahabatan...jangan kerana "spetot" kite bertikam lidah...jangan hanya kerana "spetot" ko bermasam muka...

Ampuni diri ini...hanya "spetot" yang mengenali "Scarlet"...
huhuhuhuhuhahahahahkihkihkihkihkih lawak lawak lawakkkkkk Siti Sarah Palin niiii.....

11 comments:

cik_ah82 said...

amboi2, very the hangsuang kan mulot ko..
ayat very the propa..
a'ah, ko kan, asyik nk ngikut aku je kan tiap kali rehat hari jumaat dr kul 12.15 hingga 2.45 pm..hahahaha...
aku mmg suka spetot tu, i like..ni pun xabes lagik pakai..amek ko

AmirFX said...

Pe benda nya spetot metot itewww??

WorldPeace said...

To cik_ah82:
ko hengat i tergugat laaa ngan statement itewww...i ingin membuat pembetulan...rehat memang 12.15 hingga 2.45...tapi kite tak pnah masuk opis 2.45...ko ngan i sesama je hangsuang...

To AmirFX:
Spetot tu adalaj satu benda yang dipakai oleh watak bernama "Wuron" di atas kepala nya...(Cite Dragonball)hahaha...

FELIX said...

Heh!..u all tak malu ker gaduh pasal "spetot"!!Jagalah maruah persatuan hayam hoke....

khairul onggon said...

eeeiii... felix si anak hayyam pun ade sini kekekeke.. Amboi2... Jumaat depan ikut ktorg pegi masjid ye.. kikiki..

WorldPeace said...

mana lak i letak telekung ni...insap kejap...

MakModen said...

ahahaha! Scarlet fever!

cik_ah82 said...

hahaa..hari tu aku dah tgk ape yg wuron pakai..gelak guling2 aku..
hari ni ko jgn lupa usung telekong ye..jgn ikut mak lagi dh..

irbika said...

hadui kes spetoot ni kalau dibawak ke mahkamah "underground cloth" boleh menang nih! hehehe apa lagi fight la!!

Shitsurei shimashita said...

jgn x simpan, simpan cam labu peram.. dah masak, mari kita kongsi sama2.

WorldPeace said...

To Shitsurei Shimashita:
Ko nak ke kongsi "spetot"? sorry i tak berminat...spetot i saiz s...kalo ko pakai i nye takut jadi xxl...i dah leh jadikan boxer lak nanti..hehe