Wednesday, January 21, 2009

Somebody Hit My Hubby...So sad laaaa...

Guten tag,

Semalam, pukul 6.45, i tak sangka my beloved Hubby telah dilanggar oleh somebody yang tak berhati perut...2 tahun i bersama dia tak penah sekalipun i lukakan dia...tapi kenapa orang lain mesti wat macam tu kat dia...i caress him with every single love that i have but yesterday somebody cause a scars that i can't really accept... It was a very painful moment for me when i looked at him... and my eyes almost full with tears...i send him back to my parents house at Klang with a hope somebody can look after him in... Thanks God i'm not alone, my second hubby whom i know almost 2 months cure my sadness...lookin' at him made me feel happy again...Sihat i tengok dia, makin handsome... 'doctor' said my first hubby will fully cure by this coming Thursday....i cross my finger n always pray for that....thanks God, both of them were very sporting... they dun have any single jealousy with each other since they know i do love and care both of them...to my beloved Hubbies...I LOVE BOTH OF U SO MUCH....


My First Hubby (Mr. Kelisa) A very deep scars.....

My Second Hubby (Mr. Satria GTi)

9 comments:

khairul onggon said...

Adoi... sib baik ada 2nd hubby.. ahaks.. bile nak bawak ktorg ni jejalan??

WorldPeace said...

hehehe....bila plak nak ajak i pi umah abang kerul lak???

ayang's said...

ermm... ader 2 hubby... tapi kenapa tadi bawak hubby lain? CU yer..... tak jeles ke 2 org hubbu yy 2 tu?t

cik_ah82 said...

wah mak hayam..
ko dh exposed ko punye hubbies ni kat blog..nnti siap la jejans jalanan himpit ko lagik..hehehe
la, aku ingatkan dalam sngt kemeknya weh..hujung je pun..manja je lebey ko ni..nangis konon..

WorldPeace said...

woi cik_ah teruks la jugak...kalo tak takkan sampai 700 hengget medical kosnye....

AmirFX said...

Mak ai... Mahai nyer... Hubby mak aku rosak camtu kena lam 500hengget jer...

khairul onggon said...

InsyaAllah.. nanti i buat open house.. i open pintu jer.. gril i tutop hehehehe..

Tgklah nanti.. klu ada masa nanti.. :)

Zatil said...

Hubby-hubby you tak kesah ke mengamalkan poligami nih? :P

WorldPeace said...

diorg tak kisah...makin sayang lagi ada..huhuhuhuhhaahhahaha